Verhuizing Autobedrijf Bert Nijeboer

Goor, januari 2021

Beste klant,

Wellicht heeft u het al uit de media vernomen: het gebied “Oude Spoor” (Station West) in Goor gaat verder ontwikkeld worden. Hiertoe is nagenoeg alle aanwezige grond, waaronder ons perceel, aangekocht door de projectontwikkelaar.

Voor ons houdt dit in dat wij ons bedrijf op deze plek na 15 succesvolle jaren gaan verlaten. Maar naast het bedrijf nemen wij ook u als klant graag mee naar onze nieuwe locatie.

Per 15 februari 2021 verhuizen wij naar de Wijnkamp 3 te Goor. Achter het pand van Comafin, aan de linkerzijde door de poort, bevindt zich ons nieuwe onderkomen.

Ook op ons nieuwe adres kunt u weer terecht voor onze gebruikelijke prima service. Zo kunt u naast het klein en groot onderhoud van uw auto ook bij ons terecht voor de APK-keuring, aircoservice en nieuwe banden.

Graag heten wij u vanaf 15 februari 2021 van harte welkom op ons nieuwe adres en praten wij u onder het genot van een kop koffie graag bij over de mogelijkheden. Tot ziens aan de Wijnkamp!

Met vriendelijke groet,

Bert en Tineke Nijeboer

0547 351765

06 8288 4841

Geplaatst in Nieuws | Getagged , | Reacties uitgeschakeld voor Verhuizing Autobedrijf Bert Nijeboer

Tijdig uw winterbanden vervangen

1255495_61204004De winter komt er aan en dus is het weer tijd voor uw winterbanden. Bert Nijeboer is uw bandenspecialist en we plaatsen uw winterbanden snel en voordelig. Wist u dat we uw zomerbanden ook voordelig kunnen opslaan? Dit gebeurt in een verwarmde opslag zodat uw zomerbanden de winter ook goed doorstaan. Maak snel een afspraak want op dit moment hebben we een fantastische tijdelijke aanbieding speciaal voor u! U leest er hier alles over.

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Tijdig uw winterbanden vervangen